Drukknop

Prijs per stuk excl. btw.

€ 55,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Drukknop

De drukknop PUSH van Locinox, eigenlijk een duwknop, door één duwbeweging kan de poort geopend worden. Ideaal voor situaties waar bij paniek snel een deur geopend moet kunnen worden zonder na te hoeven denken. De push knop van Locinox vervangt de normale kruk en kan zeer eenvoudig geïnstalleerd worden op nieuwe of bestaande locinox sloten. De drukknop bedient de slagpen van het slot. De druk knop wordt aan de binnen zijde gemonteerd en de buitenzijde wordt geblindeerd

Product specificaties

  • Geschikt voor alle industriële poortsloten (met aluminium slotkast) uit het Locinox gamma
  • De 3006PUSCH vervangt de krukken
  • De knop vergemakkelijkt het openen van een poort

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Drukknop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.