Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Drukwiel

Het drukwiel is een geleidewiel van de octaliner,

De Octaliner , jarenlang het paradepaard van B&G is een robuuste stalen schuifpoort met een ronde (buis) onderbalk. Het degelijke poort frame gaat jaren mee, om het geheel ook jaren goed te laten lopen is er onderhoud nodig, Afhankelijk van het gebruik, geautomatiseerd of handbediend om de 2 tot 5 jaar zijn de wielen aan de beurt om vervangen te worden. De aandrijving van een geautomatiseerde poort zal zeker langer meegaan als de poort goed is afgesteld en soepel rolt. Bij extreem gebruik worden de wielen van geautomatiseerde poorten eens per jaar tijdens het jaarlijkse onderhoud vervangen.

De octaliner heeft over het algemeen 4 drukwielen, deze wielen drukken de ronde onderbalk op zijn plaats. als deze wielen versleten zijn gaan ze tegenwerken en loop de poort erg zwaar. In sommige gevallen worden deze wielen ook gebruikt ( in het geleide blok achter, onder de poort, om de poort te steunen in de volledige openstand.

De drukwielen rond 63 incl dubbele lagers liggen op voorraad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Drukwiel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.