Kunststof geleidewiel

prijs per wiel excl. btw

Vanaf € 5,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kunststof geleidewielen,

Een schuifpoort wordt door portalen geleid, de zogeheten geleide portalen. Om deze geleiding zo soepel mogelijk te laten verlopen worden boven in het portaal geleidewielen geplaatst. Deze wielen zijn er in verschillende maten. Kunststof geleidewielen zijn over het algemeen niet gelagerd en worden losjes (niet te strak) tegen de bovenligger van de schuif,- of rolpoort geplaatst. De geleidewielen hebben als doel om de poort recht op door het midden van de portalen te laten schuiven of rollen.

De kunststof geleidewielen worden in de volgende variaties aangeboden;

  • geleidewiel Type 1- rond 24 mm x hoogte 35 mm voorzien van een m8 elektrolytisch verzinkt
  • geleidewiel Type 2- rond 31 mm x hoogte 33 mm voorzien van een m10 elektrolytisch verzinkt
  • geleidewiel Type 3- rond 42 mm x hoogte 14 mm voorzien van een m12 elektrolytisch verzinkt

Het kunststof geleidewiel is een voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof geleidewiel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.