Mechanisch codeslot voor Draaipoorten

Mechanisch codeslot prijs per stuk

Vanaf € 451,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Mechanisch codeslot een patenteert slot van Locinox  een ideale oplossing op plaatsen waar het lastig is om aan stroom te komen.

Dit robuuste roestvast stalen en gebruiksvriendelijke code slot is 100 % mechanisch er is  geen batterij of stroom nodig.Het slot kan aan beide kanten bediend worden en er kunnen verschillende in,- en uitgangscodes gebruikt worden. De 4 tot 6 cijfer codes zijn eenvoudig in te stellen of te wijzigen. De code wordt automatisch gereset na openen met het krukstel.

Het mechanische codeslot is verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart wit en zilverkleurig

 Standaard kleur is Zilverkleurig in 3 uitvoeringen

  1. voor koken minimaal 30 mm. tot maximaal 50 mm. (LMKQ30)
  2. voor koker minimaal 40  mm. tot maximaal 60 mm. (LMKQ40)
  3. voor koker minimaal 60  mm. tot maximaal 80 mm. (LMKQ60)

Handleiding mechanisch codeslot

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mechanisch codeslot voor Draaipoorten

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.