Poortdranger- Deurdranger SAMSON

Poortdranger- Deurdranger SAMSON

Prijs per mechanische poortdranger excl. BTW

 

SKU a-1764

Omschrijving / Poortdranger- Deurdranger SAMSON

De Poortdrager ook wel Poortsluiter of Deurdranger voor buiten genoemd.

De instelbare uit roestbestendige materialen vervaardigde mechanische poortdranger SAMSON 02 is speciaal ontworpen voor buitengebruik.De eenvoudig maar anti-diefstal en hufter-proof te bevestigen poortdranger SAMSON 02 is daarom ook een echte aanrader.

De mechanische poortdranger type SAMSON 02 heeft een openingshoek tot 150 graden (afhankelijk van de montagesituatie) en weegt 4.5 kg. De gepatenteerde poortdranger is traploos instelbaar op sluitsnelheid en sluitkracht. De sluitsnelheid is wordt niet door temperatuurschommelingen beïnvloed. Bijzonder is dat de eindaanslag nu ook traploos regelbaar is, waardoor de Samson feilloos sluit.

De Samson deurdranger is zowel voor links,- als rechtsdraaiende poorten te gebruiken tot een maximum van 150 kg en een poortvleugel van 2.00 meter.

Getest op 500.000 bewegingen tot - 30 graden Celsius

Door constante verbeteringen aan de producten zijn een aantal modellen komen te vervallen, echter door de lange levensduur staan er nog vele oudere modellen in het veld. Ook daar is rekening mee gehouden en een oplossing voor gevonden. De Samson 02 deurdranger is de vervanger van de Samson 400. De SAMSON 400 was al de vervanger van zijn voorganger het type TITAN , het bevestigingspatroon van de TITAN, SAMSON 400 en de SAMSON 02 zijn gelijk. Mochten er op de poort bevestigingspunten zijn aangebracht voor de TITAN, Samson 250, of de SAMSON 400 kan er zonder aanpassing een poortdranger SAMSON 02 gemonteerd worden!

Handig hulpmiddel voor de montage en afstellen van de Poortdranger SAMSON is; De Roestvaststalen montage sleutel van Locinox voor rvs sloten.

Levertijd ca 3 werkdagen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Poortdranger- Deurdranger SAMSON
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.