Rubber stop

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 5,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Rubberstop,

De rubberstop wordt gebruikt als buffer. De rubberstop vangt de klap tussen staal en staal of staal en steen op. Hierdoor worden beschadigingen voorkomen en wordt het geluid sterk gereduceerd. De rubber stop is voorzien van een elektrolytisch  verzinkt M6 of M8 draadeind met een lengte van 16 tot 20 mm.

De rubber stop wordt veelal toegepast tussen stalen poort of deur en gemetselde kolom of muur. Een poort gemonteerd aan een gebouw kan hinderlijk storen als deze bij openen tegen de muur slaat. Of als eindstop voor een schuifpoort. Kortom, veel toepassingsmogelijkheden voor een klein uniek product.

De Rubberstop wordt in 2 varianten aangeboden;

  • Rubberstop cilindrisch, rubber rond 30 mm x 30 mm, draadeind 8 mm lang 20 mm.
  • Rubberstop conisch, rubber rond 30 x 30 mm, draadeind 6 mm lang 16 mm.

De rubber stop is een voorraad artikel

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rubber stop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.