Schuifpoort Budget line

3 uitvoeringen : Dubbelstaafmat, spijlen en gaasmat.

Prijs per stuk, excl. fundadie poeren

Vanaf € 1.125,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De stalen Schuifpoort Budget line is een vrijdragende schuifpoort met een maximale doorgang van 5000 mm en een maximale hoogte van 2000 mm. Een ideale poort om een terrein mee af te sluiten. Door een uitgekiende balans in gewicht en stabiliteit is een prachtig product ontstaan ,de scherp geprijsde Budget line Schuifpoort. Ook omdat er niet meer een groot fundatie blok gestort hoeft te worden is de Budget line zeer aantrekkelijk.

De Schuifpoort Budget line wordt in 3 variaties uitgevoerd, namelijk;  met spijlen rond 25, dubbelstaafmat vulling, en gaasmat (50 x 50 mm) vulling. De bovenzijde wordt  vanaf 1500 hoogte afgewerkt met een scherpe puntenkam.

  • Technische gegevens Schuifpoort budget line
  •  Geleide portaal : kokerprofiel 60x60mm Aanslagportaal : kokerprofiel 60x60mm
  •  Verticaal profiel vleugel :  kokerprofiel 40x40mm
  •  Horizontaal profiel vleugel : kokerprofiel 60x40mm
  •  Vulling : Dubbelstaafmat DSM 6/8/6 (50x200mm), spijl Ø25mm h.o.h. 150mm of gepuntlast gaas 50x50mm
  •  Fundatie : op voetplaat ( te plaatsen op prefab poeren excl.)
  •  Poortslot : Nemef RVS slot met euro cilinder en 3 sleutels
  •  Wielstel : tandemwielstel Small 2x
  •  Eindafwerking : thermisch verzinkt (NEN 1461) en daarna elektrostatisch gepoedercoat ineen standaard RAL-kleur (Groen, zwart antraciet of verzinkt)

Naast de standaard kleuren is het mogelijk om de poort in afwijkende Ral kleuren uit te voeren (binnen kleur categorie 1 en 2 geeft dat geen meerprijs) overige kleuren op aanvraag. De budget line is ook uit te voeren met een automatisering! Voor het eventueel plaatsen of automatiseren en installeren van de schuifpoort budget line neem dan contact met ons op!

Op dit product zit een levertijd van 4 tot 5 werkweken

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schuifpoort Budget line

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.