Software voor PROCON & PROLINE GSM module

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

 

Software voor Procon & Proline GSM module

  • Het de PRO READ software (Windows) zijn de GSM modules eenvoudig te programmeren. De software wordt gïnstalleerd op een laptop of PC en via de meegeleverde kabel en stekker wordt de module aangesloten. Als extra optie is het ook mogelijk om via een bluetooth verbinding te programmeren, hiervoor heeft u nodig een bluetooth adapter

De PRO-USB kit wordt geleverd met de onderstaande onderdelen:

  • 1 USB kabel
  • 1 contrastekker USB-PROCON
  • 1 CD met software PRO READ
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Software voor PROCON & PROLINE GSM module

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.