Spandraadhouder

Prijs van de Spandraad houder is per stuk

€ 0,25

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De Spandraadhouder ook wel in het hekwerk jargon Heineken plug genoemd, wordt vooral gebruikt bij gaashekwerk, met spandraden. Op deze manier kan een voordelig hekwerk zonder bovenbuis gecreëerd worden. Eventueel met staanders van rond 42 mm. i.p.v. 60 mm.

In de staander wordt met 7.2 mm boor een gat geboord waar de Kunstof plug in wordt geduwd, met de kromme spijker wordt de spandraad en de plug vastgeklemd.

De spandraadhouder- Heinekenplug is een voorraad product en is direct leverbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spandraadhouder

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.