Tuingaas Multifort en Promoplast

Prijs van het Tuingaas is per rol van 25 meter lengte.

Vanaf € 46,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Tuingaas een voordelige manier om de tuin af te schermen. Dit gelaste tuingaas wordt geleverd in een verzinkte of geplastificeerde uitvoering. Het tuingaas heeft een maaswijdte van 100 x 50 mm. de draaddikte is 2.50 mm bij de verzinkte (MULTIFORT) uitvoering en 2.6 mm  bij de geplastificeerde (PROMOPLAST) uitvoering. De horizontale draden hebben in elke maas een verzet (krimp). Deze krimp geeft een elastisch effect bij het spannen van het gaas waardoor een spandraad niet nodig is. Multifort en Promoplast worden met zowel stalen staanders als met houten palen geplaatst. Kleuren ; Verzinkt of groen.   AFMETINGEN:

  • MULTIFORT (verzinkt) 1000 ,1500 of 2000 mm. hoog op rollen van 25 meter.
  • PROMOPLAST (groen geplastificeerd) 600 ,1000 of 1200 mm. hoog op rollen van 25 meter

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuingaas Multifort en Promoplast

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.