Anti-Paniekslot

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 170,65

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Anti-Paniekslot,

Een ideaal slot om een vluchtroute veilig af te sluiten voor indringers zonder grote belemmering van de vluchtroute zelf. Ook andersom te gebruiken zodat dat er een vrije toegang naar binnen is, maar naar buiten, alleen met een sleutel.

Het Anti-Paniekslot voor kokerprofiel 40 tot 60 mm. standaard voorzien van een aluminium kruk en euro cilinder met 3 sleutels. Het roestvast stalen Anti-Paniekslot in een aluminium behuizing is standaard uitgevoerd in de kleur zilvergrijs. Ook verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart, antraciet en wit.

Het Anti-Paniekslot geeft van binnenuit een vrije toegang naar buiten d.m.v. krukbediening, andersom moet men de poort met een sleutel mechanisch openen. Het slot is goed te combineren met een optionele Puch-kruk of Pushbar van Locinox. Dankzij de 20 mm continue regelbaarheid van beide pennen, kan elke poort haarfijn afgeregeld worden om een optimale vergrendeling te garanderen. Een massieve roestvaststalen nachtschoot (nachtpen) met 23 mm dieptevergrendeling garandeert een veilige sluiting.

Het slot is eenvoudig om te keren voor links of rechtsom gebruik. en de beide pennen zijn zonder demontage van het slot tot 20 mm verstelbaar.

Anti-Paniekslot verkrijgbaar in de kleuren;

  • Ral 6009 = groen
  • Ral 9005 = zwart
  • Ral 7016 = antraciet/donkergrijs
  • Ral 9010 = wit
  • Zilverkleurig= standaard

Het Anti-Paniekslot is een voorraad artikel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti-Paniekslot

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.