check-circle
De nummer 1 van Nederland
check-circle
Zakelijk en particulier aanbod
check-circle
Advies van professionals
check-circle
Levering Benelux

Verzenden & Afhalen

Aangezien vele van onze producten op voorraad zijn, zijn wij in staat om binnen 1-3 werkdagen uw bestelling te verwerken. Indien er een ongebruikelijk grote vraag is naar een specifiek product, is het mogelijk dat er een vertraging ontstaat in het leveren van het product. Dit zullen wij vroegtijdig aangeven en een aangepaste levertijd opgeven. Tevens zal de optie tot teruggaaf van het totaalbedrag worden aangeboden.

Standaard levertijd:

Nederland: 1-3 werkdagen

België en Duitsland: 2-4 werkdagen

Afhankelijk van de soort zending en het moment van verzenden (weekend dagen niet meegeteld) zijn deze levertijden van toepassing. Hou a.u.b. uw Track & Trace email die u van ons ontvangen heeft, goed in de gaten. Hier in wordt vermeld op welke dag naar verwachting uw bestelling wordt aangeboden.

De verzendkosten worden door onze site automatisch berekend bij een normale zending. U ziet de verzendkosten alvorens u de bestelling plaatst.

AFHALEN is mogelijk op afspraak, na bevestiging van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen of zullen wij contact met u opnemen via e-mail om een afspraak te maken.