Barrière-hekwerk

Barrière-hekwerk

prijs van dit product is per strekkende meter compleet hekwerk excl. verankering materiaal.

 

SKU a-2744

Opties

Omschrijving / Barrière-hekwerk

Barrièrehekwerk ook wel Blokkadehekwerk, doorrijdbeveiliging of antiramkraak hekwerk genoemd.

Barrière hekwerk is een lage onopvallende afrastering, maar is zeer effectief. Het wordt veel gebruikt bij autogarages, parkeerterreinen en showrooms. Door de geringe hoogte van het barrière hekwerk (400 a 450 mm) blijft het afgeschermde terrein toegankelijk , zowel visueel als fysiek.

Barrière hekwerk voorkomt ongeoorloofd in,- en uitrijden, ook beschermd Barrière hekwerk tegen ramkraken. Barrière hekwerk wordt hierdoor ook wel het antiramkraak hekwerk genoemd. Ook leent barrière hekwerk zich uitstekend voor gebouwenbescherming (aanrijdt beveiliging). Barrière hekwerk wordt veel in combinatie gebruikt met de lage barrière schuifpoort, schuifbuizen, of terrein blockers (verzinkbare zuilen). Wij leveren barrière hekwerk in twee verschillende uitvoeringen, nl; met rechthoekige staanders van koker 80 x 100 of ronde staanders van buis rond 88,9 mm. In thermisch verzinkte uitvoering of in verzinkte en daarna elektrostatisch gepoedercoate uitvoering. Barrière hekwerk om uw showterrein wordt vaak door de verzekering maatschappij verlangt.

De barrière hekwerk staanders worden op een afstand van 1500 mm. van elkaar geplaats de staanders hebben een totale lengte van 1400 mm (Ca 1000 mm in de grond)en worden extra verankering d.m.v. beton. De binnenzijde van de staander is voorzien van een bevestigingslip waaraan de ligger van rond 60 mm wordt verankerd d.m.v. een (veiligheid) boorschroef of popnagel.

Barrière hekwerk standaard in 2 uitvoeringen en 4 kleuren leverbaar

  • Rond 88,9 met doorvoer rond 60 mm. lengte is 1400 mm.
  • rechthoekige koker 80 x 100 mm met doorvoer rond 60 mm. lengte is 1400 mm.
  • ligger rond 60 mm. lengte is  maximaal 6900 mm.

Barrière hekwerk wordt compleet geleverd met staanders, liggers, en afdekdoppen, Niet inbegrepen zijn de boorschroeven of popnagels voor verankering van de ligger, en de beton om de staander te verankeren.

Wij adviseren om bij elke staander 1 Zak (25 kg) kant en klare betonmortel te gebruiken.

Op de hoeken wordt een extra staander gebruikt deze kan bijbesteld worden.

Dit  standaard product ligt beperkt op voorraad en kan een levertijd van 3 tot 4 werkbare weken hebben.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Barrière-hekwerk
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.