Grondhuls voor rond 60 staander

Prijs per stuk excl. btw

€ 15,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Grondhuls voor rond 60 staander,

Het komt voor dat een hekwerk regelmatig plaats moet maken voor een vrije doorgang, Dan is het raadzaam om een grondhuls, ook wel grondpot genoemd, te plaatsen waar de staander eenvoudig uitgehaald kan worden. De duurzame  thermisch verzinkte grondhuls voor rond 60 staander wordt tot op het maaiveld in de grond geplaatst, eventueel met beton aangestort. De grondhuls heeft een lengte van 400 mm en is geschikt voor staanders rond 60 mm. De grondhuls voor rond 60 mm wordt onder andere toegepast bij afzetpalen, tijdelijke hekwerken, bladkorven, opvangpalen ( b.v. slagbomen ) ed.

De grondhuls voor rond 60 staander is verkrijgbaar in een thermisch verzinkte uitvoering (gewicht 1.9 kg)

Levertijd ca 2 week

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grondhuls voor rond 60 staander

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.