Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Retourneren

Wij bieden een 14 dagen retourbeleid en restitutie vanaf de datum van levering. U ontvangt een gedeeltelijke terugbetaling aan waarde van de bestelling (verzendkosten niet inbegrepen).

De minimale verwerkingskosten die wij in rekening brengen voor een retourzending zijn 25 euro als het pakket niet aan onze retourvoorwaarden voldoet (tenzij anders kortgesloten tussen ons en de klant). Dit zal in mindering gebracht worden met het totaalbedrag van het retour gestuurde product, excl. de verzendkosten.

Het pakket moet aan de volgende eisen voldoen om door Hekwerk Kopen geaccepteerd te worden als retour product:

 • Vooraf is vanuit Hekwerk Kopen bevestigd dat het product retour mag worden gestuurd.
 • Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. - Het product moet in de originele verpakking zitten.
 • De verpakking moet onbeschadigd zijn. Dit houdt in geen kreuken, scheuren, deuken e.d.
 • Het originele Hekwerk Kopen productlabel moet op de verpakking zitten.
 • Op de originele verpakking mag geen extra tape worden aangebracht.

De klant neemt zowel de levering- als retourkosten voor zijn of haar rekening, tenzij:

 • Wij van tevoren hebben verklaard voor een bepaald product dat er geen kosten in rekening gebracht zullen worden door een fout van onze kant.
 • Producten die het defect te wijten hebben aan het productieproces. (incomplete producten komen hier niet voor in aanmerking, die worden door ons aangevuld)
 • Producten die zijn beschadigd tijdens het transport naar de klant. Als een product wordt beschadigd tijdens het transport naar de klant of ontvanger, moet het product niet worden aangenomen. In plaats daarvan moet de klant de levering door de koerier weigeren en contact met ons opnemen voor meer informatie.

Annulering order

Bij annulering van de order (alleen in overleg met Allround hekwerk) worden orderkosten in rekening gebracht. De hoogte hiervan is afhankelijk van de status van de order.

Minimale annuleringstoeslag €25, =


VOORWAARDEN RETOUR ZENDING

Elke retourzending MOET in een verpakking worden teruggestuurd. Elke retourzending die niet op de juiste wijze wordt retour gestuurd, zal GEWEIGERD worden. Lees de onderstaande instructies zorgvuldig door.

Het idee achter deze instructies is, dat het product en de verpakking hiervan onbeschadigd en onveranderd blijft. Anders kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen. Het is daarom niet toegestaan om het product in zijn eigen doos retour te sturen. Dan is de kans namelijk erg groot dat er tape of verzendlabels op komen en zelfs dat deze beschadigd raakt tijdens het transport.

 1. Haal bij een supermarkt, postkantoor of andere plaats een stevige lege doos van karton. Gebruik goede tape om de doos dicht te maken aan alle kanten zodat het product er niet uit kan vallen.
 2. Vul het retour formulier volledig in en voeg deze toe aan de inhoud van de doos (zichtbaar).
 3. Plaats het product met zijn eigen onbeschadigde verpakking in de nieuwe lege doos. Vul eventuele ruimte die over blijft goed op, om te voorkomen dat het product tijdens het transport kan bewegen en eventueel beschadigen.
 4. Tape de rest van de doos goed dicht met BLANCO tape en controleer of de tape stevig genoeg is om het transport door te komen. Daarna kan er een label op de buitenzijde DUIDELIJK worden aangebracht en het pakket kan naar ons adres verzonden worden:

Postal address

Schoterlandseweg 107

8413 NJ Oudehorne

Phone number
06- 52 53 98 51
Email
info@hekwerk-kopen.nl