Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Schuifpoorten

Schuifpoorten zijn er voor vele situaties in diverse soorten en maten. Of het nu een railpoort een rolpoort of een vrijdragende schuifpoort betreft, de basis voor een goed beveiligde afrastering begint met de juiste schuifpoort. of dit nu een handbediende manuele schuifpoort zijn, maar ook een elektrische schuifpoort. Welke het best bij uw hekwerk en infrastructurele situatie past, is van een aantal factoren afhankelijk. Voor de aanschaf van zo’n belangrijk onderdeel van uw beveiligde omheining is het dan ook aan te raden hierover eerst te overleggen met een van de specialisten van Allround Hekwerk.

Sorteer op
Schuifpoort - Progate Handbediend
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Bouwhek poort profi
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Revisiewielen A-liner Wielstel
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Wielstel 5 wielen staal - verzinkt
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Schuifpoortstopper met bevestigingsplaat van Comunello
(excl. btw) (incl. btw)
Eindopvang met geleidewielen van Comunello
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Schuifpoort Allround Premium
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Spanner voor schuifpoort,
(excl. btw) (incl. btw)
 Comunello omega rail voor rolpoorten om in te storten
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Wiel met ronde groef inclusief steun
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Kunststof Tandwiel voor B&G schuifpoorten.
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
Drukwiel 80mm
(excl. btw) (incl. btw)
Geleidewiel set t.b.v. A-liner B&G
(excl. btw) (incl. btw)
B&G wielstel A-liner
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)
B&G wielset compleet voor a-liner
(excl. btw) (incl. btw)
Kunststof tandlat B&G
(excl. btw) (incl. btw)
Kunststof rondsel Delta
(excl. btw) (incl. btw)
Kunststof tandlat Heras
(excl. btw) (incl. btw)
Heras complete wielstel delta
(excl. btw) (incl. btw)
Heras montageset
(excl. btw) (incl. btw)
Complete wielenset octaliner
(excl. btw) (incl. btw)
Kunststof geleide wiel
(excl. btw) (incl. btw)
Rolpoort wielen met V-groef
Vanaf
(excl. btw) (incl. btw)

23 producten

per pagina

Wat is een schuifpoort?

Het zijn de herkenbare schuifbare hekwerken die we met name veel in industriegebieden tegenkomen. Een schuifpoort, soms ook schuifhekwerk genoemd, is ideaal wanneer er een brede doorgang gecreëerd moet worden in een hekwerk. Zeker als er wat betreft de draaicirkel weinig ruimte is, is een schuifpoort een perfecte oplossing. Een schuifpoort is eigenlijk een verplaatsbaar deel van het hekwerk. Het is een flexibel schuifhek, vaak met schuifpoort wielen aan de onderkant die zich (soms ook middels een rails) soepel laten verplaatsen. Een praktische en veilige doorgang in uw hekwerk? Met een schuifhek de oprit beveiligen, maar toch voorzien van een doorgang? Dan is een schuifpoort de ideale oplossing.

Soorten schuifpoort

FlexGate

Bij Allround Hekwerk vindt u verschillende soorten handbediende schuifpoorten, zoals de FlexGate. Een poort met aluminium onderbalk en stalen opbouw die optioneel zeer geschikt kan worden gemaakt voor uw dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk. De hoogte is variabel beschikbaar tussen 1500 en 2000 mm en ook de lengte kan tussen 3000 en 7000 mm worden gekozen. Ook zijn er nog verschillende coatings mogelijk zodat de schuifpoort een mooi geheel vormt met de rest van het hekwerk. 

ProGate

Een andere bekende schuifpoort buiten de FlexGate is de ProGate. Een esthetische handbediende schuifpoort die vaak goed aansluit op een spijlenhekwerk, maar ook bij andere soorten hekwerken zeker niet mistaat. Tevens is deze ProGate geschikt voor automatisering. Bij ons vindt u dan ook diverse poortonderdelen om de poort van manueel naar automatisch te maken. Denk aan poortopeners, kunststof onderdelen en voedingen. Deze toepassingen maken een elektrische schuifpoort particulier en zakelijk interessant. U hoeft dus in veel gevallen uw hekwerk niet te vervangen of grootschalig aan te passen voor een professionele uitstraling van uw schuifhek of schuifpoort.

Budget Line

Dan is er nog de Schuifpoort Budget Line. Een vrijdragende schuifpoort met een maximale doorgang van 5000 mm en een maximale hoogte van 2000 mm. Een ideale poort om een terrein mee af te sluiten, maar zeker ook als schuifpoort tuin mogelijk. De Schuifpoort Budget line wordt in drie variaties uitgevoerd: 

  • met spijlen 
  • dubbelstaafmat vulling
  • gaasmat (50 x 50 mm) 

De bovenzijde wordt vanaf 1500 hoogte afgewerkt met een scherpe puntenkam wat voor extra beveiliging zorgt. 

De voordelen van een schuifpoort

  • Altijd zicht op wie uw terrein betreedt en verlaat
  • Vanwege de inschuifbare werking neemt een schuifpoort weinig ruimte in beslag
  • In verschillende afmetingen (zowel hoogte als lengte) verkrijgbaar
  • In verschillende coatings verkrijgbaar
  • In veel gevallen is automatisering naar een elektrische schuifpoort mogelijk
  • Toepasbaar op veel soorten hekwerk
  • Veel mogelijkheden in extra beveiliging, poortonderdelen en andere accessoires

Een schuifpoort van Allround Hekwerk?

Er zijn dus veel verschillende soorten en maten schuifpoorten. Of het nu een railpoort, een rolpoort of een vrijdragende schuifpoort betreft, de basis voor een goed beveiligde afrastering begint met de juiste schuifpoort. Voor de aanschaf van zo’n belangrijk stuk in de beveiliging, is het verstandig om de situatie en wensen eerst door te nemen met een van onze allround specialisten. Heeft u al een schuifpoort, maar wilt u deze elektrisch maken? Ook dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt uw vragen of wensen altijd kenbaar maken aan Allround Hekwerk. Neem daarvoor dan ook gerust contact op.