Gaasafrastering OZZ compleet

Gaashekwerk met bovenbuis (OZZ) prijs is per strekkende meter compleet hekwerk, excl. btw

Vanaf € 12,20

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Gaasafrastering OZZ compleet

Gaasafrastering met bovenbuis (OZZ) een zeer populair hekwerk met name vanwege de prijs kwaliteit verhouding van dit  functionele hekwerk. Voor zowel industrieel als particulier gebruik zeer geschikt. Een gaasafrastering verhoogd de veiligheid voor mens en dier.

Gaasafrastering een vertrouwd en bekend product, wat zich door de jaren heen goed bewezen heeft. Voorheen een echt industrieel gebruikt hekwerk , tegenwoordig ook als strak tuinhek in een mooi aangelegde particuliere tuin. Gaasafrastering in de dennengroene kleur( Ral 6009) of met een chique zwarte (Ral 9005) afwerking met bijpassende dubbelstaafmat poort wordt in menig tuinplan meegenomen. De combinatie dubbelstaafmat hekwerk en gaasafrastering zien we steeds meer. Met de vele onderdelen die nu voor handen zijn, kunnen nette professionele combinaties gecreëerd worden.

Genoemde meter prijs is inclusief: staanders rond 60 mm hart op hart 3000 mm een aluminium doorvoerkop een bovenbuis rond 42 mm en zwarte kunststof koppelstukken. Het hekwerk is voorzien van geplastificeerd harmonicagaas, met een maaswijdte van 50/50, draaddikte 3,1 mm. , 2 rij spandraad en voldoende binddraad. Genoemde prijs is exclusief hoek- en/of eindpalen, deze kunnen/ moeten los bijbesteld worden afhankelijk van uw situatie. Indien er voor het hekwerk meer stevigheid wenst is dan kan er gebruik gemaakt worden van schetsplaten in de grond, deze zijn los te bestellen. Bij de montage van een gaasafrastering kan er al meer stevigheid verkregen worden door de staanders in de grond te slaan i.p.v. graven of boren ( handig hulpmiddel bij het slaan is een slagkop). Vooral als het gaashekwerk voorzien wordt van wind of zichtdoek is het belangrijk dat het basisframe stevig geplaatst is.

Vraagt u ook naar onze montage mogelijkheden!

Gaashekwerk OZZ compleet is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gaasafrastering OZZ compleet

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!