Bovenbuis-rond 42 mm.

Bovenbuis rond 42 mm. lang 6 meter prijs per stuk in verzinkte uitvoering!

Bovenbuis rond 42 mm. lang 6 meter prijs per 2 stuks in gecoate uitvoering!

Vanaf € 22,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Bovenbuis rond 42 mm. is een veel gebruikte buis maat in het hekwerk.Deze buis van rond 42 mm. wordt als bovenligger gebruikt bij vele typen (gaas)hekwerk. Maar ook als onder of tussenligger in dier of sport kooien. Een veelzijdig product in diverse kleuren en lengten verkrijgbaar. ook zijn de bij producten als koppelstukken, einddoppen, rvs banden, schoorplaten, etc. op de maat van deze buis rond 42 mm. verkrijgbaar.

De bovenbuis wordt geleverd in verzinkte uitvoering en in de kleuren Ral 6009 (=groen) en Ral 9005 (= zwart)

  • De bovenbuis rond 42 mm.in verzinkte uitvoering worden per stuk geleverd.
  • De bovenbuis rond 42 in kleur worden per paar (2 stuks) geleverd.

Om de materialen zo onbeschadigd mogelijk te vervoeren worden de gepoedercoate bovenbuizen per 2 stuks verpakt! Let op bij de bestelling dat u het dubbele aantal krijgt wanneer het om bovenbuizen in kleur betreft. Verzinkte bovenbuis gaat per stuk!

Bovenbuis rond 42 mm. is een voorraad product.

Prijs per bundel (61 stuks) op aanvraag

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bovenbuis-rond 42 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.