koppelmof- buisverbinder

Prijs van de koppelstukken is per stuk excl. btw

Vanaf € 2,45

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De aluminium Koppelmof of Buisverbinder

De aluminium koppelmof ook wel buisverbinder of koppelstuk genoemd is er voor buis rond 60 mm. en voor buis rond 42 mm. Het aluminium koppelstuk rond 42 mm is ook verkrijgbaar in Ral 6009 = groen en Ral 9005 =zwart. De aluminium buisverbinder geeft een solide nette verbinding. Ook de aluminium buisverbinder als koppelstuk voor bovenbuis dient dicht aan de staander geplaatst te worden voor optimale sterkte.

De 60 mm koppelmof past sluitend in de staander waarmee dit ook een ideale buis verlenger wordt. Met dit product wordt het verhogen van een bestaand hek zeer eenvoudig. Door de koppelmof op de bestaande staander te plaatsen en er een stuk staander boven op te zetten (van max 60 cm.) is het hekwerk in een korte tijd verhoogd.de koppelmof kan worden geborgd door de popnagel in kleur of de boorschroef.

Beschikbare varianten

  • Aluminium koppelmof rond 60 in aluminium kleur
  • Aluminium koppelmof rond 42 in aluminium kleur
  • Aluminium koppelmof rond 42 in Ral 6009= groene kleur
  • Aluminium koppelmof rond 42 in Ral 9005= zwarte kleur

 

De aluminium koppelmof is uit voorraad leverbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:koppelmof- buisverbinder

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.