Kunststof koppelstuk rond 42 mm.

Prijs van het kunststof koppelstuk rond 42 mm. is per stuk excl. btw

Vanaf € 0,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kunststof koppelstuk rond 42 mm.

Het kunststof koppelstuk rond 42 mm. is de ideale buisverbinder voor bovenbuis in het hekwerk frame. Voor optimale sterkte dient het koppelstuk dicht aan de staander geplaatst te worden. Het koppelstuk is alleen verkrijgbaar voor de buismaat rond 42 mm. in de kleur zwart (Ral 9005) of groen (Ral 6009).

Het kunststof koppelstuk wordt in vele verschillende soorten hekwerk toegepast. zoals koppeling voor bovenbuis in gaashekwerk of plantsoen hekwerk, of als koppeling in een leuning voor sportveld afrastering of dubbelstaafmat hekwerk.

Het kunststof koppelstuk is in groen en zwart op voorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof koppelstuk rond 42 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.