Koppelstuk

Prijs per Koppelstuk (excl. Btw)

Vanaf € 3,40

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Koppelstuk,

Dit allround kunststof koppelstuk wordt zowel in het hekwerk als in de kassenbouw en stalinrichting gebruikt. Bij gebruik van dit koppelstuk blijft er  slechts een kleine rand zichtbaar. Het koppelstuk is in verschillende variaties (diameter) verkrijgbaar.

Omdat het koppelstuk niet verkrijgbaar is in de populaire hekwerk buismaat rond 42 mm zien we dit type koppelstuk minder vaak terug in het hekwerk. Toch wil Allround Hekwerk dit koppelstuk aanbieden als hekwerk product. Af en toe worden er andere buismaten gebruikt waarvoor koppelstukken moeilijk verkrijgbaar zijn.

Dit product is een voorraad artikel

Verkrijgbaar in de variaties;

  • 3/4"    = rond 29.9 mm
  • 1"       = rond 33.7 mm
  • 1 1/2" = rond 48.3 mm
  • 2"       = rond 60.3 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koppelstuk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.