Buisverbinder

prijs per stuk (excl. Btw)

Vanaf € 2,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Buisverbinder,

Deze vernieuwde aluminium buisverbinder ook wel koppelmof of koppelstuk genoemd is een lichtere variant dan de gebruikelijke aluminium koppelmof. Door de vorm geeft de veel lichtere buisverbinder veel steun aan de gekoppelde boven buis. De buisverbinder is voorlopig alleen in de maat rond 42 mm verkrijgbaar.

Minder materiaal is voordeliger en meer milieu bewust!

Het blijft verstandig om de verbindingen met de buisverbinder in de bovenligger dicht bij de staander te houden, dat geeft minder druk op de buisverbinder.

De buisverbinder wordt aangeboden in de kleur; aluminium en Ral 6009 = groen

De buisverbinder is een voorraad product

Andere ral kleuren op aanvraag!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buisverbinder

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.