Winddoek-Zichtdoek

Prijs van winddoek (zichtdoek) is per rol van 50 meter lengte.

Vanaf € 120,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Winddoek ook wel zichtdoek genoemd is een PE breisel wat een effectieve windreductie van ca. 80% geeft. Winddoek wordt standaard geleverd met rijgogen (knoopsgaten), waarmee het doek d.m.v. draden of tyraps (kabelbinders) aan het hekwerk vastgezet kan worden. Het winddoek wordt standaard in de kleuren groen of zwart geleverd op rollen van 50 meter in de hoogte 1500 mm. , 1800 mm. of 2000 mm. Afwijkende maten en kleuren op aanvraag.

Winddoek kan ook geleverd worden met zeilogen, deze zeilogen worden handmatig aangebracht in een verstevigde rand. Beperkt op voorraad is de kleur groen ,1500 mm hoog met een lengte van 50 meter.Afwijkende maten en kleuren op bestelling.

Gebruik van winddoek (zichtdoek) geeft bij wind een grote belasting op het hekwerk, bij grote oppervlakten adviseren wij het hekwerk te verstevigen. d.m.v. schetsplaten, beton of met schoren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Winddoek-Zichtdoek

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.