Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Gaashekwerk

Gaashekwerk

De nummer 1 van Nederland
Advies van professionals
Levering Benelux
iDeal
BanContact
PostNL
Metaalunie
Veilig betalen
configurator

Configureer uw hekwerk

Overzicht

description
Omschrijving

Gaashekwerk of gaasafrastering compleet met staanders en bovenbuis en alle verdere materialen die nodig zijn om een compleet harmonicagaas hekwerk te installeren. Kunnen nu eenvoudig samengesteld worden met onze gaashekwerk configurator.

Als er een keuze in hekwerk-hoogte en kleur is gemaakt en het aantal strekkende meters bekend is, wordt bestellen van een compleet gaas hekwerk kinderspel. Het bestellen is door de Allround hekwerk configurator enorm vereenvoudigd, automatisch worden alle benodigde componenten voor een compleet hekwerk bij elkaar gezet.

Gaasafrastering met bovenbuis een zeer populair hekwerk met name vanwege de prijs kwaliteit verhouding van dit functionele hekwerk. Voor zowel industrieel als particulier gebruik zeer geschikt. Een gaasafrastering verhoogd de veiligheid voor mens en dier.

Een van onze bekendste soorten hekwerk is het gaashekwerk met puntdraden (ook wel prikkeldraad genoemd) we zien dit type hekwerk op elk industrieterrein. Een eenvoudig maar doeltreffend hekwerk, het antwoord op de vraag naar een hekwerk. Wanneer het goed is geplaatst ziet het er strak uit. De beste koop voor een prijsbewuste inkoper en nu ook nog een eenvoudige koop! Gaashekwerk met puntdraden kunt u hier zelf samenstellen met onze configurator.

Gaasafrastering een vertrouwd en bekend product, wat zich door de jaren heen goed bewezen heeft. Voorheen een echt industrieel gebruikt hekwerk, tegenwoordig ook als strak tuinhek in een mooi aangelegde particuliere tuin.

Gaasafrastering in de dennengroene kleur (Ral 6009) of met een chique zwarte (Ral 9005) afwerking met bijpassende dubbelstaafmat poort wordt in menig tuinplan meegenomen.

De combinatie dubbelstaafmat hekwerk en gaasafrastering zien we steeds meer. Met de vele onderdelen die nu voor handen zijn, kunnen nette professionele combinaties gecreëerd worden.

Het van hoge kwaliteit geplastificeerde harmonicagaas wat Allround Hekwerk standaard meelevert heeft een maaswijdte van 50mm. x 50mm. en een draaddikte 3,1mm. De kerndraad is verzinkt en heeft een diameter van 2,0mm.

kerndraad gaashekwerk

Dit type harmonicagaas is het meest gebruikte gaas voor de meest gangbare hekwerk toepassingen.

Een harmonicagaas hekwerk is op vele manieren naar eigen wens te personaliseren. Het gaashekwerk komt met vele verschillende opties zoals: diverse kleuren, verschillende afmetingen, de toevoeging van extra beveiligingsopties en meer.

Indien er voor het hekwerk meer stevigheid wenst is dan kan er gebruik gemaakt worden van schetsplaten in de grond, deze zijn los te bestellen. Bij de montage van een gaasafrastering kan er al meer stevigheid verkregen worden door de staanders in de grond te slaan i.p.v. graven of boren (handig hulpmiddel bij het slaan is een slagkop).

Vooral als het gaashekwerk voorzien wordt van wind of zichtdoek is het belangrijk dat het basisframe stevig geplaatst is.

Gaashekwerk op maat heeft een langere levertijd dan standaard producten!

Lees meer Inklappen
reviews
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gaashekwerk
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

prismic-photos
Project foto's
shipping
Bezorg Informatie

Wij hanteren de onderstaande verzendkosten, de uiteindelijke berekening vindt plaats in het afrekenscherm en is gebaseerd op het gewicht van uw totale bestelling. Voor Duitsland en België hanteren wij andere prijzen die kunt u hier vinden: Verzenden & Afhalen. Bovendien kunnen er voor beide postpakketten een extra toeslag worden berekend voor lange producten wanneer van toepassing.

 • Afhalen
  Jan K. Bosmalaan 1-B, Oudehorne
  Gratis
 • Brievenbuspakket
  PostNL | 0-2 kg
  € 7.50 € 6.20
 • Postpakket
  PostNL | 2-23 kg
  € 9.95 € 8.22
 • Postpakket
  PostNL | 23-35 kg
  € 19.95 € 16.12
 • Groot transport
  Ongelost (eigen tilhulp regelen)
  € 105.88 € 87.50
 • Groot transport
  Gelost
  € 181.50 € 150.00

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW.

* De bovenstaande prijzen voor de verzendkosten gelden alleen binnen Nederland en zijn exclusief BTW.