Slagkop

Prijs is per slagkop excl. btw

Vanaf € 27,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slagkop,

De stalen slagkop of adapter is een eenvoudig maar doeltreffend stuk hulp gereedschap om een staander in de grond te plaatsen. De beste manier om een staander in de grond te krijgen is door middel van slaan. Als een staander de grond in geslagen wordt is er nagenoeg geen grondverplaatsing, de staander vult zich met de grond die anders, met boren of graven verwijderd zou zijn., hierdoor blijft de grond stevig en is beton, kongcrete, of een schetsplaat als versteviging voor de staander in de meeste gevallen niet nodig. Als er wel gegraven of geboord wordt moet er op een andere manier stevigheid gevonden worden.

Door het gebruik van een slagkop kan en met een voorhamer op de slagkop ,die boven in de staander geplaatst is, geslagen worden.Hierdoor wordt de staander minimaal beschadigd ! Zonder slagkop wordt bij slaan de bovenkant van de staander vernield met als gevolg dat doppen of doorvoerkoppen niet meer passen.

De slagkop is er in 2 uitvoeringen

  • Basis slagkop - voor rond 60 (ook voor koker 60 x 60 te gebruiken)
  • Multi slagkop  - voor koker 60 x 40 (ook voor rond 60 en koker 60 x 60 te gebruiken)

De slagkop is een voorraad product.

Wij blijven erop hameren, sla de paal de grond in met gebruik van een slagkop!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slagkop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.