Afdekdop met ophanghaken 60mm

Afdekdop met ophanghaken 60mm

De afdekdop met ophanghaken is uitsluitend te gebruiken voor staanders rond 60 mm, de genoemde prijs is per dop excl. btw

SKU a-1063

Opties

Omschrijving / Afdekdop met ophanghaken 60mm

Afdekdop met ophanghaken 60mm.

De afdekdop met ophanghaken in ontwikkeld voor het dubbelstaafmat hekwerk. Als de staanders rond 60mm op de juiste hoogte en afstand (2520 mm tussen de palen voor dop met zij haken) zijn geplaatst. wordt de dop aangebracht en kan de dubbelstaafmat aan de haken van de afdekdop opgehangen worden. Dan heeft de monteur de handen vrij om de langlip beugels aan te brengen.

Een bijkomend voordeel is dat de afdekdop met ophanghaken eenmaal gemonteerd vast zit en lastig te verwijderen is. De dop met ophanghaken wordt daardoor veel toegepast bij openbare werken, scholen en speelplaatsen.

De afdekdop met ophanghaken wordt zowel voor het type dubbelstaafmat 8/6/8 en dubbelstaafmat 6/5/6 gebruikt. Voor de hoeken en einden in het hekwerk wordt ook dezelfde dop gebruikt, eventueel kan een uitstekende haak met een ijzerzaag verwijderd worden.

Een afdekdop is niet alleen een afwerking van de staander, maar ook een behoud voor de staander. Regenwater dringt niet meer de staander binnen en zal dan in de winterperiode met veel vorst niet kapot vriezen.

Uitvoering;

  • zwart, kunststof, voor rond 60mm met zij haken
  • zwart, kunststof, voor rond 60 mm met haken voor

Het grote verschil in de twee typen afdekdoppen is dat de palen in het hekwerk staan bij gebruik van de dop met zijhaken en dat de palen achter de matten staan wanneer gebruik wordt gemaakt van de dop met de haken aan de voorkant. De bevestiging op de staanders wordt dan ook anders. Bij de verschillende typen doppen worden ook andere type beugels gebruikt!

 

Dit product is op voorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Afdekdop met ophanghaken 60mm
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.