Afdekdop vierkant

Prijs per dop (excl BTW)

Vanaf € 0,58

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Afdekdop vierkant,

De afdekdop vierkant is een OM dop. De afdekdop schuift om de paal heen waardoor de vierkante paal goed tegen inwateren beschermd is. Het is belangrijk dat palen die recht op staan beschermd worden tegen inwateren. Als de paal zich vult met water kan deze bij vorst, kapot vriezen. De afdekdop is ook een mooie afwerking en verbergt beschadigingen die veroorzaakt kunnen zijn bij het monteren van de paal (staander).

De afdekdop vierkant wordt geleverd in de maat 60 mm. x 60 mm. De vierkant 60 is de meest voorkomende vierkante staander maat die gebruikt wordt in het hekwerk.

Er is vanwege de grote populariteit van de vierkante OM dop een extra variant toegevoegd, naast vierkant is er nu ook een dop voor koker 60 mm x 40 mm aan toegevoegd (rechthoekig)

Verkrijgbaar als

  • Afdekdop vierkant    60 x 60
  • Afdekdop rechthoek 60 x 40

De afdekdop vierkant en rechthoek is op voorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afdekdop vierkant

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.