Bolkap dop 60 x 40

prijs per stuk excl. BTW

€ 0,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Bolkap dop 60 x 40

De bolkap dop of ook wel dakkap dop genoemd wordt gebruikt als afwerking van de staander (koker) 60 x 40. Met de bolkap dop krijgt het hekwerk een eigen gezicht. Het voordeel van deze dop is dat het vuil bij regen meegenomen wordt, het water blijft niet op de dop liggen.

Omdat de bolkap dop 60 x 40 over de koker schuift geeft het een goede afdichting. Dat voorkomt inwateren en beschermt daardoor de staander tegen het kapot vriezen.

De Bolkop 60 x 40 is een voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bolkap dop 60 x 40

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.