Einddop met pen

prijs per stuk excl. BTW

€ 1,25

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Einddop met pen,

De van hard kunststof geproduceerde einddop rond 42 met pen rond 6 mm wordt gebruikt om een bovenbuis of leuning waar een nette eindverbinding verlangd wordt. Door de dop om de buis rond 42 te schuiven en een gaatje van rond 6 mm in een muur, koker, houtenpaal of waar de bovenbuis ook maar moet op aansluiten, te boren, ontstaat een blinde verbinding. Als de buis aan de andere zijde geborgd is, zit deze opgesloten en daardoor vast.

Ook als er geen mogelijkheid is om een band of beugel te plaatsen is de einddop met pin een uitkomst.

De dop met pin is in de zwarte kleur op voorraad ( bij grote hoeveelheden is groen ook mogelijk, neem daarvoor contact met ons op)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Einddop met pen

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.