Dubbelstaafmat koppeling

prijs voor een complete dubbelstaafmat koppeling, incl bouten en moeren

€ 2,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De dubbelstaafmat koppeling

Deze koppeling wordt gebruikt om boven elkaar geplaatste dubbelstaafmatten te verbinden. Waardoor een solide wand van dubbelstaafmatten gecreëerd wordt. Door deze koppeling te plaatsen wordt de beweging tussen de boven elkaar geplaatste matten zo klein mogelijk gemaakt.

Als de wand gebruikt wordt in een speelkooi o.i.d. raden wij aan om de dubbelstaafmat koppeling als veiligheid toe te passen. de doorbuiging van een dubbelstaafmat is groot genoeg om een vinger of zelfs een hand tussen te stoppen. Ons advies is om per dubbelstaafmat van 2500 mm lengte minimaal 2 koppelingen te plaatsen.

De koppeling bestaat uit 2 zwarte kunststof delen inclusief 2 roestvast stalen bouten en moeren

afmeting van de koppeling ; hoogte 100 mm x breedte 50 mm.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat koppeling

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.