Dubbelstaafmat Klem

Prijs per klem (excl btw)

€ 0,85

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Dubbelstaafmat klem,

De dubbelstaafmat klem is bedoeld om een dubbelstaafmat tegen een frame te monteren. zo kan tegen een open frame of een bestaande poort, eenvoudig een mat gemonteerd worden.Ook geschikt voor houten framewerk zoals tuinschermen.

De dubbelstaafmat klem is ontworpen om de horizontale (dubbele) draden van een dubbelstaafmat type 8/6/8 vast te kunnen zetten. De klem is 20 mm breed en heeft een lengte van 32 mm. De montage gaten hebben een diameter van 8.5 mm.

De lange rechte zijde van de klem gaat achter de mat langs de boven kant rust op de dubbele draden van de dubbelstaafmat. De gebogen zijde van de klem wordt onder tegen de dubbele draden gedrukt zodat de montage gaten recht tegenover elkaar komen te liggen. Door de beide montage gaten wordt een schroef in het frame geschroefd.

Op deze manier wordt de dubbelstaafmat op een nette en solide manier op een frame bevestigd.

De Roestvaststalen dubbelstaafmat klem is op voorraad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat Klem

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.