Isolator voor Dubbelstaafmat

Prijs per stuk excl.. BTW

Vanaf € 0,58

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Isolator voor dubbelstaafmat

Voor het populaire dubbelstaafmat hekwerk (dubbeldraad hekwerk) komen steeds meer accessoires, waaronder de Isolator voor dubbelstaafmat. De afstand isolator wordt in of op de mat geklikt. Ideaal om een dierenweide af te rasteren. De isolator klemt zich om of tussen de staven van de dubbelstaafmat zonder bouten of schroeven wordt de isolator voor dubbelstaafmat op de juiste hoogte of afstand geplaatst. De gecreëerde afstand  tussen koord en mat wordt c.a. 80 mm.

er zijn vier verschillende uitvoeringen leverbaar;

  • voor in de mat met koord-haak
  • voor op de mat met koord-haak
  • voorop de mat met oog
  • voor op de mat met oog (schuin)

De Isolator voor dubbelstaafmat is een voorraad product van Allround hekwerk

De schuine uitvoering is niet op voorraad, alleen in grote hoeveelheden te verkrijgen graag in overleg 

De isolator voor dubbelstaafmat of betergezegd de schrikdraad isolator is gemaakt van kunststof een niet geleidend materiaal. Zou dit niet het geval zijn dan zou er een permanente kortsluiting zijn, waardoor het goed functioneren van een schrikdraad omheining onmogelijk zou zijn. Naast de goede isolerende werking moet de isolator ook in een goede doorvoering van het geleide materiaal (de draad) voorzien. Een goede of slechte doorvoering is met het blote oog vaak goed te zien. Raakt het draad de bodem, het lange gras of het stalen hekwerk dan is er niet voor de juiste isolator gekozen. Een juiste afstand van het stalen hekwerk en bodem is belangrijk, niet alleen zodat de spanning gewaarborgd blijft, maar ook als behoud voor de omheining. Zodat de weide dieren niet de mogelijkheid hebben om tegen het hekwerk schuren, staan of zelfs in bijten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Isolator voor Dubbelstaafmat

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.