Koppelklem

Prijs excl. btw per koppelklem compleet met slotbout moer en ring

Vanaf € 1,65

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Koppelklem

De koppelklem is speciaal ontworpen om dubbelstaafmatten in de lengte aan elkaar te koppelen. Een standaard dubbelstaafmat heeft een lengte van 2510 mm. Als de dubbelstaafmat te lang is kan deze op eenvoudige wijze ingekort worden, nu kan de dubbelstaafmat door middel van deze unieke koppelklem ook eenvoudig verlengd worden. In bepaalde gevallen heeft de mat een langere lengte nodig, voorheen werd er dan een paal extra geplaatst met een klein passtuk van een dubbelstaafmat. Met de koppelklem is de extra staander overbodig. In de meeste gevallen geeft de koppelklem een rustiger beeld van het complete hekwerk. Het afgeknipte, geslepen of afgezaagde passtuk bijwerken met wat verf of zinkspray

De koppelklem is een nog vrij onbekend uniek product van Allround hekwerk!

De koppelklem wordt in verschillende variaties geleverd.

  • Koppelklem voor door het type dubbelstaafmat 6/5/6
  • Koppelklem voor door het type dubbelstaafmat 8/6/8

Ook is de klem verkrijgbaar in de kleuren

  • Ral 9005 (zwart)
  • Ral 6009 (groen)
  • thermisch verzinkte uitvoering.

De koppelklem bestaat uit 5 delen; boven en onder klemdeel, slotbout 6 mm met bijpassende moer en ring. Ons advies is om op een dubbelstaafmat van 1 meter hoog 3 koppelklemmen te gebruiken ( minimaal elke 40 cm)

De koppelklem is een voorraad product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koppelklem

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.