verf spuitbus

Prijs per spuitbus van 150 ml excl. btw

Vanaf € 5,65

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Verf spuitbuis,

Verf spuitbus 150 ml ideaal om kleine beschadigingen aan het hekwerk bij te werken. Ook bij het monteren van hekwerk is deze handige "kleine" verf spuitbus onmisbaar. Ingekorte hekwerk delen of buizen kunnen met de verf spuitbus bijgewerkt worden in de juiste Ral kleur.

Het is belangrijk om kleine beschadigingen vlot bij te werken. De onderliggende zinklaag begint te corroderen en vormt een beschermende patinalaag. Dit proces kan dan grotere delen lak van het hekwerk beschadigen.Vaak zijn het maar kleine mechanische beschadigingen en zijn er geen grote hoeveelheden verf nodig.

Een goed onderhouden laklaag is niet alleen mooi maar verlengt ook de levensduur van uw hekwerk, naast het bijwerken van de beschadigingen is het van belang om het hekwerk eens per jaar te reinigen.Hekwerk vrij van vuil en met name zouten gaat langer mee. In de meeste garantie voorwaarden is onderhoud op hekwerk en poorten opgenomen,zonder jaarlijks onderhoud vervallen de garanties.

De verf spuitbus 150 ml  is in 3 Ral kleuren verkrijgbaar;

  • Ral 6009 = groen
  • Ral 9005 = zwart
  • Ral 7016 = antraciet/grijs
  • zinkspray= zinkkleur

De 150 ml verf spuitbus is een voorraad artikel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:verf spuitbus

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.