Schoorbeugel

Prijs per beugel (excl btw) zonder bevestiging middelen

Vanaf € 0,70

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Schoorbeugel

De stalen schoorbeugel is speciaal gemaakt voor de staander rond 60 mm. Met deze schoorbeugel wordt een solide oog gecreëerd om een einddop aan de staander te bevestigen de beugel is een alternatief op het rvs band. De schoorbeugel is geen klemverbinding (kan dus niet zakken op de paal) maar wordt op de staander geschroefd of gepopt. De schoorbeugel is een nettere oplossing dan de gebruikelijke rvs banden, zeker als er boorschroeven (zelftappers) of popnagels in kleur gebruikt worden voor bevestiging van de beugel.

De beugel is op voorraad in de kleur Ral 6009 (groen), Ral 9005 (zwart) en in thermisch verzinke uitvoering

De schoorbeugel wordt gebruikt voor gaashekwerk om schoren of bovenbuis vast te zetten aan de staander, maar ook om spanners te plaatsen voor de spandraden.In het  Dubbelstaafmat (DSM) hekwerk wordt de beugel gebruikt om een bovenbuis te plaatsen boven de matten,(bijvoorbeeld bij sport,- en speelvelden )

De schoorbeugel een nog niet zo bekend product, maar zeer efficiënt en door gebruikers zeer gewaardeerd product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schoorbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.