Dubbelstaafmatten 8-6-8

Genoemde prijs is per mat excl. btw. De thermische verzinkte dubbelstaafmat heeft een lengte van 251 cm. Maaswijdte van 50 x 200 mm, draaddikte horizontaal 2 x 8 mm verticaal 1 x 6 mm.

Het hekwerk is thermisch verzinkt en kan daarna worden gepoedercoat in de standaard Ral kleuren Ral 6009 is groen of Ral 9005 is zwart.

Vanaf € 24,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Dubbelstaafmatten 8/6/8

De populaire dubbelstaafmat 8-6-8 , robuust elegant. De matten zijn voor vele doelen inzetbaar. Voor hekwerk geven wij een basis richtlijn om deze samen te stellen.

Matten zijn leverbaar in verschillende hoogte maten de 60,80,100 en 120 cm hebben geen doorgestoken punten, de andere matten hebben doorgestoken punten van 30 mm.

Voor het samenstellen en plaatsen van een compleet dubbelstaafmat hekwerk bent u nodig
Staanders rond 60, de staander gaat ca 80 cm in de grond, deze plaatst u hart op hart 258 cm. Om de staander stevig in de bodem te krijgen is de beste manier om deze de grond in te slaan, een handig hulpmiddel hierbij is de slagkop, voor extra stevigheid kan er een schetsplaat geplaatst worden.

Per tussen staander bent u nodig:
4 of 6 halve langlipbeugels (afhankelijk van de hoogte)
per langlipbeugel 2 (slot)bout en moer of breekmoer (voor extra veiligheid)
een kunststof afdekdop zwart 60mm

Voor een hoekpaal bent u nodig:
1 staander
2 of 3 hoekbeugels (afhankelijk van de hoogte van het hekwerk)
per hoekbeugel 2 (slot)bouten met moer of breekmoer
een afdekdop rond 60 mm

Voor een eindpaal bent u nodig:
1 staander
2 of 3 eindbeugels (afhankelijk van de hoogte van het hekwerk)
per eindbeugel 1 (slot)bout en moer of breekmoer
een afdekdop rond 60 mm (met of zonder ophang haken)

De afdekdop met ophanghaken is een handig hulpmiddel bij de montage,.

Levertijd 3 a 4 werkdagen o.o.v.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelstaafmatten 8-6-8

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.