Dubbelstaafmatten 6-5-6 (budget line)

Genoemde prijs is per mat. De verzinkte dubbelstaafmat heeft een lengte van 251 cm. Maaswijdte van 50 x 200 mm, draaddikte horizontaal 2 x 6 mm verticaal 1 x 5 mm.

Het hekwerk is verzinkt en kan daarna worden gepoedercoat in de standaard Ral kleuren Ral 6009 is groen of Ral 9005 is zwart. Levertijd op deze matten is 2 tot 3 weken na bestelling.

Vanaf € 21,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Dubbelstaafmatten 6-5-6 is de lichtere variant. Naast de populaire dubbelstaafmat 8-6-8 was er behoefte om een type mat te ontwikkelen die de concurrentie met harmonicagaas op prijs niveau nog beter aan zou kunnen. Dit is de budget line geworden dubbelstaafmat 6-5-6 verder is de afmeting, maaswijdte etc. gelijk gebleven. De budget line  kan worden gezet met de kapbeugels of ook met de langlip beugels.

Voor het plaatsen van dubbelstaafmat hekwerk bent u nodig:
Staander rond 60, de staander gaat ca 80 cm in de grond, deze plaatst u hart op hart 258 cm.
Per staander bent u nodig:
4 of 6 halve beugels (afhankelijk van de hoogte)
per beugel 2 (slot)bout en moer of breekmoer (voor extra veiligheid)
een kunststof afdekdop zwart 60 mm.

Voor de hoekpaal bent u nodig:
1 staander rond 60 mm.
2 of 3 hoekbeugels (afhankelijk van de hoogte van het hekwerk)
per hoekbeugel 2 (slot)bouten met moer of breekmoer
een afdekdop rond 60 mm.

Voor de eindpaal bent u nodig:
1 staander
2 of 3 eindbeugels (afhankelijk van de hoogte van het hekwerk)
per eindbeugel 1 (slot)bout en moer of breekmoer
een afdekdop rond 60 mm.

I.p.v. de staander rond 60 laten deze matten zich ook prima plaatsen met koker 60 x 40 met bij passende bevestiging middelen.

Levertijd van dit product is 1 a 2 weken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelstaafmatten 6-5-6 (budget line)

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.