Kunststof langlip beugel

prijs kunststof langlipbeugel set compleet, excl. btw

€ 1,40

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kunststof langlip beugel,

De kunststof langlip beugel, waarom niet. De meest populaire beugel op dit moment is de stalen langlipbeugel voor dubbelstaafmat hekwerk.

Eerst hadden we alleen het type Dubbelstaafmat 8/6/8 een paar jaar later het type 6/5/6 een veel lichtere uitvoering. De lichte uitvoering werd bijna niet verkocht omdat niemand het product echt kende, nu de mat 6/5/6 erkend wordt is er een groot marktaandeel voor het type 6/5/6. Nu is er voor deze mat ook een lichter beugel ontworpen, het wachten is nog op de erkenning van deze beugel. Een leuk product wat goed functioneert.

Deze beugel wordt als complete set aangeboden

  • 2 halve beugeldelen
  • 2 slotbouten,
  • 2 rvs ringen
  • 2 zeskantmoeren

De Kunststof langlipbeugel is een voorraad product

Van dit type beugel is maar 1 kleur (zwart) en er zijn nog geen hoek en eindbeugels van dit type in kunststof (wordt met stalen langlip hoek,- en eindbeugels gecombineerd) Ter  introductie hebben wij deze beugel in de aanbieding!

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof langlip beugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.