Hoekbeugel

prijs per hoekbeugel (2 onderdelen) excl. btw

Vanaf € 1,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Hoekbeugel,

Met de stalen thermisch verzinkte en daarna eventueel in standaard Ral kleur gepoedercoate hoekbeugel voor rond 60 wordt een hoek van 90 graden in het hekwerk gecreëerd. De hoekbeugel wordt zowel gebruikt voor dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk als voor harmonicagaashekwerk bij dit laatste hekwerk als band waar de einddoppen aan de hoekpalen bevestigd worden. De hoekbeugel is een veelgebruikt standaard hekwerk product en wordt in combinatie met de eindbeugel en de halve beugel rond 60 mm in een hekwerk gebruikt. Deze twee beugels worden net zoals de hoekbeugel in 4 varianten aangeboden. Voor bevestiging worden bout en moer gebruikt.

De hoekbeugel voor rond 60 mm is er in 4 varianten;

  • hoekbeugel thermisch verzinkt kleur = zinkkleur
  • hoekbeugel thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005= zwart
  • hoekbeugel thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016= antraciet/ grijs
  • hoekbeugel thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 = groen

De hoekbeugel bestaat uit 2 delen en wordt excl. bevestiging materiaal aangeboden.

De hoekbeugel is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoekbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.