eindbeugel

prijs per eindbeugel excl. btw

Vanaf € 0,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

eindbeugel

De stalen thermisch verzinkte en eventueel daarna in standaard Ral kleur gepoedercoate eindbeugel wordt gebruikt op de eerste en laatste paal van een hekwerk, deze palen noemen wij eindpalen. Maar ook als er schoor palen gezet worden is de eindbeugel een product wat veel ingezet wordt. Door een eindbeugel op een ronde staander (60 mm) te plaatsen wordt er een oog gecreëerd waarmee diverse producten aan de staander kunnen bevestigd worden. Ook kan de eindbeugel dubbel gebruikt worden als hoekbeugel, dan kan iedere gewenste hoek in het hekwerk gecreëerd worden De eindbeugel is een veelgebruikt standaard product en wordt toegepast in het dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk en kan als band voor de einddoppen in het gaashekwerk gebruikt worden.

De eindbeugel wordt in het hekwerk gecombineerd met de halve beugel rond 60 mm en de hoekbeugel, beide beugels worden ook in de 4 variaties net zoals de eindbeugel aangeboden. Voor bevestiging is nog een bout en moer nodig.

De eindbeugel rond 60 mm is er in 4 variaties

  • eindbeugel rond 60 thermisch verzinkt (zink-kleur)
  • eindbeugel rond 60 thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005 (zwart)
  • eindbeugel rond 60 thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016 (antraciet)
  • eindbeugel rond 60 thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 (groen)

De eindbeugel ligt op voorraad!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:eindbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.