Langlip eindbeugel set

De genoemde prijs excl. btw is per eindbeugel set ( bestaand uit 5 onderdelen).

Vanaf € 2,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De langlip eindbeugel set

De langlip eindbeugel set wordt gebruikt bij dubbelstaafmat hekwerk (DSM). met rond 60 mm staanders.
Per bevestigingspunt op de staander is er een eindbeugel set nodig die bestaat uit een eindbeugel met 1 RVS bout m8 met moer en een t-25 boorschroef in kleur

Per staander zitten en minimaal 2 beugel sets op een eindpaal afhankelijk van de hoogte van het hekwerk, 2, 3 of meer bevestigingspunten.

1 van de eindbeugels wordt geborgd door een een boorschroef (in kleur) om het verzakken van de mat op de staander tegen te gaan. Hiervoor is standaard een bevestiging gat achter in de eindbeugel aangebracht

Met de langlip eindbeugelset is niet alleen het einde van een hekwerk te creëren maar ook kunnen hoeken in diverse graden gemaakt worden. Ook als bovenste beugel bij een springpaal is de eindbeugel een nette oplossing. De langlipbeugel klemt  over 2 verticale stangen van de mat, de gewone kapbeugel klemt over 1 verticale stang,hierdoor de benaming langlip beugel.

De langlip eindbeugel sets zijn standaard op voorraad in de uitvoering;

  • Thermisch verzinkt
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 (groen)
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005 (zwart)
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016 (antraciet)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Langlip eindbeugel set

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.