Beugel voor koker 60 x 60

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 0,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Beugel voor koker 60 x 60

De beugel voor koker 60 x 60 wordt veelal gebruikt bij spijlenhekwerk met lip, maar ook om aansluitingen op poortpalen. Daar waar koker 60 x 60 palen gebruikt zijn is deze beugel te gebruiken. De beugel voor koker 60 x 60 mm is er in een halve beugel, eindbeugel en een tweedelige hoekbeugel. De bevestiging wordt gemaakt met een zeskantbout met moer en ring. De beugel is voorzien van een gat om de beugel op de staander te kunnen borgen, d.m.v. een boorschroef De beugel voor koker 60 x 60  wordt op voorraad gehouden in een thermisch verzinkte uitvoering

Varianten

  • Halve beugel voor koker 60 x 60 Thermisch verzinkt (1 deel)
  • Eind-beugel   voor koker 60 x 60 Thermisch verzinkt (1 deel)
  • Hoek-beugel  voor koker 60 x 60 Thermisch verzinkt (2 delen)

Beugel voor koker 60x60 in thermisch verzinkte uitvoering is een voorraad product

Dit product wordt los geleverd , zonder bevestiging materialen. Voor een verbinding met de halve beugel zijn 2 delen nodig (wordt per halve beugel =1 deel aangeboden)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beugel voor koker 60 x 60

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.