Boorschroef

De prijs van de boorschroef is per stuk.

€ 0,11

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De boorschroef 6.3 x 25 mm gegalvaniseerd.

Deze boorschroef of ook wel zelftapper genoemd is onmisbaar bij de montage van stalen hekwerk. Met deze zelf borende schroeven worden veel hekwerkonderdelen vastgezet. Meest bekend is de boorschroef bij het vastzetten van de beugels op de stalen staanders.

Verschillende typen hekwerk zoals; dubbelstaafmat hekwerk, harmonica-gaashekwerk of spijlenhekwerk maakt gebruik van de verzinkte  boorschroef. Bij de montage van hekwerk of poorten is het dan ook verstandig om een aantal boorschroeven bij de hand te hebben.

De 6.3 x 25 mm in verzinkte uitvoering is de meest universele maat voor de hekwerken. De boorschroef wordt met een boormachine voorzien van een dop (10 mm.) vast geboord in het staal en kan met hetzelfde gereedschap ook weer verwijderd worden. De gegalvaniseerde uitvoering word gebruikt omdat de RVS uitvoering in dit werk minder geschikt is. Een roestvaststalen boorschroef knapt sneller en is snel stomp

De boorschroef is ruim op voorraad en wordt per stuk verkocht.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boorschroef

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.