Bout en moer

Prijs per set, bout + moer (en de keuze met of zonder ring)  excl. btw

Vanaf € 0,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Bout en moer

De rvs zeskant moer m8 x 25 met een moer een veel gebruikt product bij montage van hekwerk. Met deze bout en moer worden producten als einddoppen, muurbeugels, klemmen en beugels bevestigd. Belangrijk bij de montage van hekwerk is dat de bouten zo kort mogelijk worden gekozen zodat er zich geen of zo min mogelijk uitstekende delen bevinden aan het hekwerk. Ook hier geldt veiligheid gaat voor montage gemak.

De bout met moer wordt ook aangeboden met ring, een ring voorkomt met name bij gelakte of gepoedercoate onderdelen montage schade. En het oog wil ook wat , het is netjes en compleet afgewerkt

De bout en moer in 2 varianten

  • Roestvast stalen zeskantbout m8 x 25 met en roestvaststalen zeskant moer m8
  • Roestvast stalen zeskantbout m8 x 25 met en roestvaststalen zeskant moer m8 en roestvaststalen onderleg ring

Dit is een voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bout en moer

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.