Slotbout m8 plus zeskant moer

De genoemde prijs is voor een set excl. btw.

Vanaf € 0,65

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De roestvaststalen slotbout M8 x25 mm geeft een mooie gladde afwerking en is vanaf de buitenzijde moeilijk te verwijderen. De slotbout m8 x 25 mm met moer is de meest gebruikte bout voor de montage van dubbelstaafmat hekwerk. Het is belangrijk om een goed passende bout te gebruiken. Als de bouten te lang zijn dan kan men zich bezeren aan het hekwerk. De slotbout wordt met de gladde kop aan de buitenzijde geplaatst zodat het hekwerk vanaf de buitenzijde moeilijk te demonteren is. De Slotbout met moer wordt als set geleverd. Om te voorkomen dat gelakt of gepoedercoat hekwerk bij montage wordt beschadigd wordt de set ook aangeboden met een ring van rvs. Daarnaast is er ook nog een uitvoering net een roestvaststalen breekmoer en ring voor extra veiligheid.

voordelen van een slotbout

  • moeilijk te verwijderen
  • glad oppervlak
  • esthetisch zeer verantwoord

Uitvoeringen

  • Roestvaststalen slotbout M8 x 25 met zeskant moer
  • Roestvast stalen slotbout M8 x 25 met zeskantmoer en ring
  • Roestvast stalen slotbout met breekmoer en ring
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slotbout m8 plus zeskant moer

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.