Slotbout M8 met breekmoer

prijs excl. btw is voor de set slotbout met breekmoer, voor extra veiligheid.

€ 0,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slotbout M8 met Breekmoer

Dit product verhoogt de veiligheid.

Slotbout M8 met breekmoer wordt gebruikt voor extra veiligheid bij dubbelstaafmat hekwerk (DSM). Bij het vastdraaien van de moer breekt het zeskant gedeelte af. Als het zeskantgedeelte is afgebroken blijft er een glad conisch deel met schroefdraad achter. Dit achtergebleven gladde deel is net als de slotbout zijde niet met een sleutel te verwijderen. Bij demontage wordt de bout doorgeslepen.

De slotbout met breekmoer wordt als set aangeboden, dit product ligt standaard op voorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slotbout M8 met breekmoer

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.