Einddop

Genoemde prijs is per einddop. (excl btw)

Vanaf € 0,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Einddop rond 42 of 60 mm

De einddop wordt gebruikt als buisverbinder voor buizenframes , meest bekend als einddop voor hoek.- eindpalen in het gaashekwerk. Maar ook voor leilinde frame, reclameframes en schoren wordt de einddop veel toegepast.

De aluminium einddop wordt geleverd in 2 diameters (rond 60 mm. en rond 42 mm.) in de kleuren Ral 6009 (groen), Ral 9005 (zwart) en aluminium kleurig.

De kunststof einddop is nu ook op voorraad, deze is verkrijgbaar in diameter rond 42 mm. en in de kleuren Ral 6009 (groen) en Ral 9005 (zwart). De harde kunststof dop is hoog belastbaar, licht en voordelig.

De einddop wordt bevestigd met de rvs bandjes met losse verstevigingshoeken en zeskantbouten m8 met moer. Of steeds vaker met de nieuwe schoor beugel, speciaal gemaakt om op ronde staanders (60 mm.) te monteren met zelftappers of popnagels. de verbinding met de dop wordt met een zeskantbout met moer gemaakt.

De 8 variaties

  • einddop rond 42 aluminium
  • einddop rond 42 aluminium in de kleur Ral 6009 (groen)
  • einddop rond 42 aluminium in de kleur Ral 9005 (zwart)
  • einddop rond 42 kunststof   in de kleur Ral 6009 (groen)
  • einddop rond 42 kunststof   in de kleur Ral 9005 (zwart)
  • einddop rond 60 aluminium
  • einddop rond 60 aluminium in de kleur Ral 6009 (groen)
  • einddop rond 60 aluminium in de kleur Ral 9005 (zwart)

De einddop is een voorraad product !

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Einddop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.