Verstevigingshoek of hoekversterking

Genoemde prijs excl. btw is per verstevigingshoek, op een RVS band voor rond 42 of rond 60 mm worden er minimaal 2 verstevigingshoeken gebruikt.

Vanaf € 0,26

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Verstevigingshoek wordt gebruikt om de uiteinden van een RvS band voor rond 42 of 60 mm. te verstevigen. Ook kan er door gebruik van verstevigingshoeken op vele posities einddoppen geplaatst worden., waardoor een bovenbuis in elke (horizontale) stand gezet kan worden.

De verstevigingshoek wordt bij het gaashekwerk met bovenbuis gebruikt om een hoek,- , eind,-  of T-paal te creëren.

De verstevigingshoek is nu in verschillende kleuren verkrijgbaar;

  • Verstevigingshoek roestvaststaal
  • Verstevigingshoek roestvaststaal in Ral 6009 (groen)
  • Verstevigingshoek roestvaststaal in Ral 9005 (zwart)

De verstevigingshoek of hoekversterking is een voorraad product.!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verstevigingshoek of hoekversterking

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.