Eindstuk

Prijs per eindstuk (excl. Btw)

€ 3,25

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Eindstuk,

Aluminium eindstuk voor rond 42 buis. Eindstuk ook wel einddop of eindprop genoemd, wordt in de buis geplaatst en creëert een mooi oog op het einde.Dit inwendig geplaatste eindstuk zit een stuk steviger dan de gebruikelijke einddop die over de buis schuift. Het eindstuk wordt gebruikt als er hogere eisen aan het hekwerk gesteld worden.

Naast het feit dat het eindstuk sterker en steviger is dan de einddop. heeft het ook een strakkere uitstraling.

Eindstuk van gegoten aluminium wordt geleverd in 1 uitvoering.

  • Eindstuk voor rond 42 mm in aluminium

Dit is een voorraad artikel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eindstuk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.