Doorvoerkop

De doorvoerkop wordt per stuk geleverd, prijs excl. BTW

Vanaf € 2,25

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Doorvoerkop

De doorvoerkop 60 x 42 mm is van gegoten aluminium. De doorvoerkop wordt gebruikt voor het frame van gaashekwerk (Type OZZ) en wordt geplaatst op de staander van rond 60 mm. waar de ligger (bovenbuis) van rond 42 mm. doorgevoerd wordt . Ook wordt deze doorvoerkop gebruikt voor plantsoen afrastering als goedkoper alternatief op de t-kop. De doorvoerkop wordt standaard in 4 kleuren geleverd.

  •  Ral 6009  (groen),
  • Ral 9005 (zwart),
  • Ral 7016 (antraciet/grijs)
  • Onbehandeld = aluminium kleurig.

De onbehandelde aluminium uitvoering wordt toegepast bij thermisch verzinkt hekwerk materiaal.

De doorvoerkop is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doorvoerkop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.